söndag 26 februari 2017

Att undanröja hinder.

Under lång tid skapas vanor som i många fall blir till hinder både fysiskt och psykiskt. Livsstilar passerar och blockerar.

För mig har mitt tidigare leverne inte varit kompatibelt med ett rent liv och en träningslivsstil. Kan ha med mognad att göra, men också en djupare sanning som ger dig verktygen att stoppa dåliga vanor och få dig att genomföra och trivas med ett nytt liv.

Sedan i höstas har jag slutat dricka alkohol helt och hållet, håller mig till vatten. Jag har börjat äta nyttigt. Jag har tidigare slutat röka men de senaste åren har jag någon gång ibland tagit en cigarett, det är helt över nu. Jag har lugnat ner mitt förhållande till det vardagliga, känner inte samma stress längre. Gör allt mycket långsammare, allt tar den tid det tar. Detta har gjort mig mer effektiv.

Detta har i sin tur gjort mig redo att ta steget till ett liv fullt med träning, nyttigheter, lite mer glädje och lugn. Att jag nu lämnar och hämtar barnen på skola och dagis och går i mataffären iklädd träningsöverdragskläder ser jag som en rolig bonus.

Jag vet att den kraft som får mig att ta mig till gymmet, att ge allt när jag är där, och känna tillfredställelse efteråt är Jesus kraft.

Jag vet att den kraft som undanröjde minna hinder och gjorde denna resa möjlig är en skänk från Gud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar