torsdag 23 mars 2017

Äntligen på plats

Äntligen! Efter en och en halv vecka utan träning var jag idag på gymmet, vilket var tur. Tur, för att jag försökte igår utan resultat, jag har varit borta för länge. Problemet igår var att jag lät mig tänka på saken, lät annat ta plats, inte låta saker och ting ha sin egen gång. Dessa tankar och funderingar är alltid negativa även om det leder till något gott. Jag fick städa, diska, tvätta, läsa och skriva men detta på bekostnad av förlorad målsättning och flykt från det stora, för mig goda. Jag menar inte att det andra inte var bra, bara att jag lätt hade hunnit klämma in ett pass träning i detta allt.

Jag tror att när ens egna tankar drar en bort är det viktigt att istället låta sig styras rätt av den kraft man inte själv besitter.

Allt satt som en smäck idag. Uppvärmningen gick som tåget, mitt nya träningsprogram (ben/mage) fungerade perfekt, nöjd med vikter, repetitioner och övningar. Övervann en rädsla för skivstång och knäböj, orkade med ett hårdare pass än tidigare.
Men allt detta positiva bleknar när jag tänker på hur jag upplevde dagens pass i huvudet. Det var tyst. Precis som på morgonen när något annat leder en genom ens göromål upplevde jag passet på gymmet. Jag hörde mig själv räkna i övningarna ingenting annat.

Detta var i särklass det bästa träningstillfället. att fullkomligt köra slut på sig själv, men under tystnad, lugn och utan någon egentlig inblandning av mig själv.

Imorgon blir det bröst/mage, städa, diska, tvätta, läsa och kanske skriva. Min fru kommer hem efter studier på annan ort i  veckan, det blir toppen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar