fredag 10 mars 2017

Glädje i att förändras.

 
Att förändra sig, att först varit någonting och sedan se vad man kan göra för att få detta någonting till något annat kan tyckas pretentiöst, men dock så befriande. Att våga prova att ta sig an nya sätt att angripa situationer, att våga tänka nytt, eller något så ytligt som att förändra sig kroppsligt, är befriande.
För mig är bara vägen mot förändring så intressant då jag tidigare varit livrädd för det som är nytt för mig, det som hotar min självbild och som frågasätter min världsbild.
Detta kan låta stort, och kanske till viss mån är det, men den nya människan föregås av besvikelser, rädslor och även en historia av att kontrollera det lilla när man inte är kapabel till att kontrollera det stora. Att arbeta med sig själv ger otroligt mycket glädje, både till sig själv men även i förlängningen till andra.
 
Det har för övrigt varit en toppendag idag på gymmet. Nästa vecka börjar jag mitt nya träningsprogram som jag tillsammans med instruktör tog fram idag. Jag har kommit förbi nötandet och börjar förstå. Passen kommer nu delas upp på 3-4 pass i veckan, med träning av ny muskelgrupp per gång.
 
Jag ser också fram mot tisdag då jag kommer att genomgå hälsokontroll för att se hur jag framförallt ska uppnå mina mål gällande kosten. 
 
Till min stora lycka fick jag veta att det jag trodde kunde vara en försmak av ett begynnande ryggskott, kan ha varit träningsverk i ländryggen.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar