måndag 29 maj 2017

Hemkommen vid liv.

Nyss hemkommen i liv och med värk i fötterna så måste jag konstatera att löpning är fantastiskt kul. En mil i sagolik natur längst Mörromån slår mycket.
Efter att förlorat motivationen efter påsk, lite knackiga leder och ingen direkt löpträning klarade jag varvet på 1tim och 28 min, ungefär en halvtimme fortare än jag vågat drömma om. Det gick långsamt men riktigt bra.
Här är jag och Sven, snart på språng.
 
Ser nu mycket fram mot att komma igång med träningen igen, att motivationen är tillbaka och att nästa lopp ska springas på max 1tim och 15 min. Inget är bokat, men det är bestämt att träningsfokus blir på nytt traillopp inom ett år.
 
Känslan av att bli buren, omhändertagen när det är som värst, när konditionen sviker men benen ändå fortsätter, är fantastisk. Att veta att Gud följer en på vägen och står på din sida är ibland övermäktigt och känslosamt.
 
Jag kan varmt rekommendera Blekinge River Trail till alla. Ett trevligt lopp, fin miljö och ett stort tack till arrangörerna som gjorde denna upplevelse oförglömlig
 
Någon som hela tiden trott att detta skulle vara möjligt trots att jag själv tvivlat ibland, är min fina fru som bokade övernattning och körde större delen av sträckan dit och hem. Vi hade en mycket kul resa som hon gjorde möjlig.
 
Här är vi på väg på helgäventyr Sven, jag och Helene
 
Sen borde alla ha en Sven och hänga med, en mycket god vän som jag ser fram mot att springa mer med.
 
 
Over and out
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar